Неделя, 19 Януари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 18 Април 2018

3692

Дневен хороскоп - Риби - 18.04.2018 - Плувате в свои води

Вниманието и грижите ви към околните се оценява, а създалата се добра енергия помежду ви благоприятства делата ви. Ярко надежден ден за реализиране на делови съюз или за близко сътрудничество в деловата сфера.

В случая говорим за честни отношения. Ако те не са такива, във времето безусловно ще последват остри конфронтации, резултатите от които ще са злополучни за двете участващи страни. Ако някои от вас се почувстват объркани и неудовлетворени, го отдайте на прекаленото си желание да постигнете всичко в най-пълна степен. Наложете си да намалите темпото. Кой ви е казал, че цялата работа трябва да бъде свършена днес и само от вас.

Нуждаете се от изясняване на собствените си чувства, желания и позиции. С две групи събеседници ще общувате днес. Едните ще се опитват да споделят с вас неприятностите си и да ви търсят за „душеприказчици“. Игнорирайте ги незабавно. Другите ще ви разказват поредица комични ситуации и ще ви повдигнат настроението за поне още един ден. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година