Понеделник, 14 Октомври 2019
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 18 Април 2018

3661

Дневен хороскоп - Риби - 18.04.2018 - Плувате в свои води

Вниманието и грижите ви към околните се оценява, а създалата се добра енергия помежду ви благоприятства делата ви. Ярко надежден ден за реализиране на делови съюз или за близко сътрудничество в деловата сфера.

В случая говорим за честни отношения. Ако те не са такива, във времето безусловно ще последват остри конфронтации, резултатите от които ще са злополучни за двете участващи страни. Ако някои от вас се почувстват объркани и неудовлетворени, го отдайте на прекаленото си желание да постигнете всичко в най-пълна степен. Наложете си да намалите темпото. Кой ви е казал, че цялата работа трябва да бъде свършена днес и само от вас.

Нуждаете се от изясняване на собствените си чувства, желания и позиции. С две групи събеседници ще общувате днес. Едните ще се опитват да споделят с вас неприятностите си и да ви търсят за „душеприказчици“. Игнорирайте ги незабавно. Другите ще ви разказват поредица комични ситуации и ще ви повдигнат настроението за поне още един ден. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година