Вторник, 19 Март 2019
Риби

Дневен хороскоп
Събота 17 Март 2018

3393

Дневен хороскоп - Риби - 17.03.2018 - Заложете на честността

Всяка година, когато Слънцето преминава през вашия знак, новото начало в живота ви не закъснява. Сега този нов етап ще ви зарадва с изключителни придобивки ако действате правомерно в деловия материален сектор.

Измамите също помагат, но за кратко, и ви излагат на силен риск. Знаете добре мястото си и не сте застрашени от недоразумения, но с навременните си прояви може други да се почувстват застрашени. Ако се изявите там, където сте силни и може да сте полезни, ще удвоите успеха си. Синхронизирайте усилията си с партньора и работете заедно, за да постигнете целите си. Моментът не е подходящ за инвестиции, така че е по-добре даже да не обсъждате възможностите.

Някой от близките ще ви подведе и разочарова, но на този етап е желателно да запазите спокойствие и да изчакате. Скоро ще разберете какво се е случило. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година