Сряда, 17 Юли 2019
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 17 Май 2018

2279

Дневен хороскоп - Риби - 17.05.2018 - Овладейте напрежението

Четвъртък е доста специфичен за Рибите от гледна точка на изненадващи събития. На преден план изпъква противопоставяне от нечия страна.

Ситуацията така ще ви впечатли поради съвсем неочакваната ѝ поява, че от изумление някои от зодията няма да успеят да реагират адекватно на събитието. Предстои ви динамичен ден изпълнен с напрегнати ситуации. Стремете се да не влизате в конфликти и спорове, това само ще ви натовари емоционално. Приемайте проблемите с повече чувство за хумор, дори да сте отегчени от тях. Потърсете компанията на близък човек вечерта. Имате нужда от повече спокойствие. Социалните и неформалните контакти ще са интензивни и ще ангажират вниманието ви.

На работното място е препоръчително да се занимавате с познати дейности. В свободното време помислете как най-ефективно ще реализирате творческите си търсения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година