Събота, 9 Декември 2023
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 17 Декември 2017

4216

Дневен хороскоп - Риби - 17.12.2017 - Късмет

Много сполучлив ден с чудесни възможности за материална реализация, за парични печалби и особено благотворни контакти в близките среди. В службата избягвайте разногласията, защото не е изключено да ви попречат за нещо.

Ще осъществите успешно и личните си цели. Чувствайки се енергични и работоспособни, ще насочвате активността си в посоката, от която се интересувате, без суета и предразсъдъци. Обърнете внимание на задачите си в личен план. Възможно е деловата ви ангажираност да не го позволява и да се наложи първо да се заемете с нея. Вие ще прецените кое е по-важно за вас. Не се стряскайте от не дотам приятните новини, които е възможно да научите. Вдигнете поглед напред, живота е хубав. Важните събития ще са навсякъде около вас.

Може да се обсъждат теми, които никак не ви харесват, просто се дистанцирайте. Не е желателно обаче, да напускате дискусията, защото ще дадете повод на враговете си да злословят. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!