Вторник, 23 Юли 2019
Риби

Дневен хороскоп
Петък 17 Август 2018

1719

Дневен хороскоп - Риби - 17.08.2018 - Делово раздвижване

Без съмнение, петък ще е успешен за осъществяването на делата, с които ще се заеман представителите на Риби.

Най-добре ще е да стабилизирате позициите си в обществените среди, което ще ви позволи да поемете нови ефективни делови ангажименти или да смените работата си с нова. "Вземете си бележник за записки, пътешествайте с него, хранете се с него, мятайте в него всяка мисъл, щукнала в главата ви. Евтината хартия все пак е по-трайна от сивото мозъчно вещество, а записките пазят мисълта много по-добре от паметта."

Склонни сте да се самозалъгвате и да надценявате възможностите и постиженията си. Ще видите познати неща от друга гледна точка. Това ще ви помогне да преодолеете стара вражда. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година