×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Четвъртък, 21 Февруари 2019
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 17 Април 2018

3652

Дневен хороскоп - Риби - 17.04.2018 - Конфликтите са неуместни

Заради проявената ви лоялност към партньори и хора от обкръжението ви ще печелите придобивки и възможностите ви за професионално развитие и бизнес ще нараснат.

Ситуацията при Рибите е доста близка по своето развитие до действащата за Водолеите, с тази разлика, че при вас ще се оформят много остри делови конфликти, които в много случаи ще прехвърлят границата на позволеното. Хубаво да устоите на напрежението, за да не последват проблеми. Очаква ви натоварен работен ден, но за сметка на това пък изпълнен с ваши лични победи. Успявате да се справите с нещо, което отдавна ви притеснява и най-сетне се освобождавате от товара му. Срещите ви днес са особено ползотворни, а ще бъдат такива и за бъдещите ви начинания.

Радвате се на личен успех на свой близък, постигнат донякъде и с ваша помощ. Ще ви предложат да се включите в изпълнението на задача, която преценявате като губене на време. Не отказвайте, но и не давайте идеи, заемете пасивна позиция. Идеите ви може и да са оригинални, обаче останалите членове на екипа ще се окажат неподготвени и отговорността ще падне изцяло върху вас, което в случая не ви е нужно. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година