Понеделник, 26 Септември 2022
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 16 Октомври 2017

3966

Дневен хороскоп - Риби - 16.10.2017 - Противоречия по материални въпроси

С проблеми през този ден ще се сблъскат и Рибите. В повечето случаи засягат въпроси от материално естество и възникнали остри противоречия във взаимоотношенията, които може при мнозина да се окажат неотстраними.

В делови аспект условията за сполука са добри. Започват и промени. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Неочаквани промени в плановете може да ви ангажират през по голямата част от деня. Въздържайте се от спорове у дома. Точно в момента нямате нужда от разногласия с най-близките си. Спокойствието ви сега е важно. Използвайте част от деня за възстановяване на енергетиката и душевното си равновесие. Най-лесният начин е да отделите време за спортни занимания или културни развлечения.

Ако нямате такава възможност, то организирайте си среща с приятели, на която няма да се водят никакви сериозни разговори. Каквото и да става гледайте по-спокойно на света, не е нужно да изпадате в крайности. А междувременно идете някъде, където поне може да видите Слънцето или направете нещо красиво със собствените си ръце. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година