Четвъртък, 2 Февруари 2023
Риби

Дневен хороскоп
Петък 16 Юли 2021

1162

Дневен хороскоп - Риби - 16.07.2021 - Действайте честно

По финансови и други въпроси търсете съдействие от хора, които биха могли да ви бъдат полезни. За голяма част от Рибите не е проблем да „приспят” някой с благи думи и обещания, а слушащият „да се унесе в сладка дрямка” Ефектът ще е силен, и сигурно ще постигнете целите си. Не е за предпочитане!

Подобни ситуации се описват с краткия, но много съдържателен израз – пирова победа. Положителните ви мисли и добрата енергия, която излъчвате ще създава спокойствие и добро настроение на обкръжението ви. Служебните въпроси ще решавате в движение, предвид натовареността ви, но въпреки това ще се справите. Важна среща ще ви подтикне към повече активност в подготовката си за нея. Тонусът ви в началото на деня ще е много висок, но това е „нож с две остриета“.

Не надценявайте възможностите си и не си поставяйте твърде амбициозни задачи. Ще изчерпате силите си прекалено бързо, след което ще се чувствате виновни, че сте оставили част от работата недовършена и ще вие нужно доста време, за да възстановите самоувереността си. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-