×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 20 Февруари 2018
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 16 Януари 2018

3228

Дневен хороскоп - Риби - 16.01.2018 - Труден ден

По вътрешно убеждение ще продължите работата си в обществената и социалната сфера, оставайки отговорни и към професионалните си и семейни ангажименти. За Рибите вторник се оформя като много напрегнат.

При повечето от знака причините са силната им нервност, превърнала се в причина за остри кавги със заобикалящите. Бизнесмените да внимават в партньорските и съдружнически дела, защото биха могли да се превърнат в мишена за удари. Много неща може да направите за себе си, ако се вгледате и насочете енергията си на правилното място. Не се притеснявайте за някого, който използва познанството си с вас за користни цели. Това е негов проблем, щом сте чисти пред съвестта си. Заиграване с деликатни теми не е препоръчително за никого. Случайна среща и разговор с колеги от бранша на обща дискусия ще ви подскаже как да се справите с текуща задача.

Мислите ви са леко хаотични и се опитвате да ги подредите едновременно с подреждане на обстановката около себе си. Трябва ви малко самостоятелно време за концентрация, а не идеален ред, за да оформите концепцията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.