Неделя, 26 Януари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 16 Януари 2018

4110

Дневен хороскоп - Риби - 16.01.2018 - Труден ден

По вътрешно убеждение ще продължите работата си в обществената и социалната сфера, оставайки отговорни и към професионалните си и семейни ангажименти. За Рибите вторник се оформя като много напрегнат.

При повечето от знака причините са силната им нервност, превърнала се в причина за остри кавги със заобикалящите. Бизнесмените да внимават в партньорските и съдружнически дела, защото биха могли да се превърнат в мишена за удари. Много неща може да направите за себе си, ако се вгледате и насочете енергията си на правилното място. Не се притеснявайте за някого, който използва познанството си с вас за користни цели. Това е негов проблем, щом сте чисти пред съвестта си. Заиграване с деликатни теми не е препоръчително за никого. Случайна среща и разговор с колеги от бранша на обща дискусия ще ви подскаже как да се справите с текуща задача.

Мислите ви са леко хаотични и се опитвате да ги подредите едновременно с подреждане на обстановката около себе си. Трябва ви малко самостоятелно време за концентрация, а не идеален ред, за да оформите концепцията си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година