Вторник, 19 Март 2019
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 15 Март 2018

3831

Дневен хороскоп - Риби - 15.03.2018 - Запазете спокойствието си

Приключете текущите си задачи и стартирайте новите начинания. И за вас е много важно да избягвате конфликтите, особено когато избухването им може да се получи по причини от делово естество.

Получи ли се словесен сблъсък, нищо няма да решите, но със сигурност ще навредите на настроението си, а нищо чудно и на взаимоотношенията си. За някои от вас денят ще премине по-вяло, без желание за особени изяви. Криворазбрана от вас истина ще ви повлияе отрицателно и са възможни погрешни действия. В следобедните часове ще ви занимават мисли от личния ви живот, насочени към интимна връзка или друго нещо.

Настроението ви ще се подобри и от волята ви да пристъпите към нов проект. Не е желателно да участвате в мащабни събития. Спазвайте правилата, не разчитайте на интуицията си. Не си насрочвайте важни срещи, от които очаквате одобрение или съдействие за бъдещата си работа. Опитайте се да оформите варианти за решение на сложните казуси. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година