Петък, 1 Март 2024
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 15 Март 2018

4374

Дневен хороскоп - Риби - 15.03.2018 - Запазете спокойствието си

Приключете текущите си задачи и стартирайте новите начинания. И за вас е много важно да избягвате конфликтите, особено когато избухването им може да се получи по причини от делово естество.

Получи ли се словесен сблъсък, нищо няма да решите, но със сигурност ще навредите на настроението си, а нищо чудно и на взаимоотношенията си. За някои от вас денят ще премине по-вяло, без желание за особени изяви. Криворазбрана от вас истина ще ви повлияе отрицателно и са възможни погрешни действия. В следобедните часове ще ви занимават мисли от личния ви живот, насочени към интимна връзка или друго нещо.

Настроението ви ще се подобри и от волята ви да пристъпите към нов проект. Не е желателно да участвате в мащабни събития. Спазвайте правилата, не разчитайте на интуицията си. Не си насрочвайте важни срещи, от които очаквате одобрение или съдействие за бъдещата си работа. Опитайте се да оформите варианти за решение на сложните казуси. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!