Събота, 20 Април 2024
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 15 Май 2018

2694

Дневен хороскоп - Риби - 15.05.2018 - Успех, но и борба за надмощие

Обмисляйте спокойно действията си и уважавайте мнението на хората сред обкръжението ви, като ги насърчите към инициативи. Ако се налага да решавате някакви въпроси, не го правете чрез саморазправа, защото ще последва тежък удар върху вас, независимо от сегашната развръзка на подобна ситуация.

Денят ви предоставя много добри възможности за печалби. Тежка борба за надмощие на сферите на бизнеса. Предстои ви динамичен ден днес. Имате много срещи и контакти с хора от различни професионални среди. Успявате да разработите своя идея и тя получава одобрението на хората, с които работите. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. В личен план ще ви се наложи да изчакате благоприятен момент за действие.

Някой се нуждае от защитата ви. Или от покровителство. Ако сте оскърбили някого, то побързайте да се извините. Ако пък имате нужда от подкрепа, то мислете и за безопасността си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!