Вторник, 7 Февруари 2023
Риби

Дневен хороскоп
Петък 15 Юни 2018

3079

Дневен хороскоп - Риби - 15.06.2018 - Не рискувай

Предпазвайте се от изкушения и грешки, но не пренебрегвайте интересите си. При Рибите се очертават добри възможности за съвместна реализация на делови цели, но само при положение, че двете страни действат честно.

Има ли измами, сега или по-късно ще настъпят ярки проблеми и неочаквани загуби. Внимавайте! Предстоят промени! Рискът е противопоказен. Емоционални и благоразположени към околните, в такава светлина ще ви виждат всички, които търсят компанията ви днес. Любовта ви вдъхновява и подтиква към себеизява, прави ви по-добри и приветливи. Носейки в себе си това усещане, ще имате сили да надскочите себе си. Предстоят ви успехи и нарастване на популярността ви.

Прегледайте си задачите и се постарайте да наваксате изоставането, ако имате такова или леко да изпреварите сроковете, ако сте в крак с графика си. Близък приятел ще ви потърси с интересно предложение за почивните дни. Споделете с любимия човек преди да дадете окончателен отговор. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-