Понеделник, 24 Февруари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 15 Юли 2018

1577

Дневен хороскоп - Риби - 15.07.2018 - Силен делови късмет

Амбицирани сте да приключите в срок и с желаните резултати задачите, върху които работите. Част от Рибите са притеснени от временни здравословни проблеми, които ще затруднят реализацията им.

По принцип обаче неделя е носителка на силен късмет и подчертава, че постиженията ще са удовлетворителни. Проблемите са домашни. Денят е чудесен за започване на нова работа. Доброто ви настроение ще доминира над всичко. Ще ви занимава въпрос, чието решение сте отлагали до сега. Заедно с близките си ще постигнете споразумение за ново начинание и ще се отдадете на празничното вълнение. Някои ще получат романтично предложение за пътуване или разходка.

Податливи сте на внушение. Не се занимавайте днес с важни дейности и такива, които са свързани с окончателни решения. За всичко, което би имало дългосрочно отражение в ежедневието ви се съветвайте с любимия човек. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година