Петък, 9 Юни 2023
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 15 Януари 2018

4230

Дневен хороскоп - Риби - 15.01.2018 - Успех, на бъдете внимателни

Благополучно развитие на делова задача, доближавате се до очаквания край и то с положителен резултат. Показателен с чудесните си възможности, понеделник ясно подчертава успеха на Рибите в личен и делови план.

По чудесен начин ще разрешите финансов въпрос или ще се освободите от неприятности в тази сфера. Излезте от пасивността, в която се криете от известно време и поемете нещата в свои ръце. Ще съумеете да се измъкнете от заплетена ситуация благодарение на своята деликатност. Не отклонявайте поканата да излезете с някого тази вечер, ще бъде приятно. Следвайте въображението си, но контролирайте любопитството. Не се опитвайте да разберете от събеседниците си онова, което те не желаят да ви кажат. Няма да получите информация, но ще навредите на отношенията си.

 Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Риби, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-