Понеделник, 3 Октомври 2022
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 15 Април 2018

3389

Дневен хороскоп - Риби - 15.04.2018 - Динамични отношения

Изпълнението на конкретна задача, проект или намерение ще изисква съсредоточеност и може да повиши напрежението около вас. Повишената емоционалност при Рибите е видима през този ден, а в случаите на негативни вълнения може да се превърне в основа за мощен конфликт с приятели или партньори.

Добрият вариант е да се владеете и да избягвате конфронтациите, и помислете кое ви пречи при трудни решения. Този ден ще е успешен в много отношения. Настроени сте позитивно, така че едва ли ще допуснете нещо да ви извади от равновесие. Намирате достатъчно сили в себе си за да скъсате с неща, които са ви е тежали до този момент. В личен план се радвате на добро отношение от страна на хората около вас.

Ориентирайте усилията си само към най-нужното и неотложното. Не се доверявайте на случайни събеседници. Ако се наложи да пътувате и особено да шофирате бъдете изключително внимателни и избягвайте ситуации, които биха предизвикали конфликт. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година