×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 17 Март 2018
Риби

Дневен хороскоп
Събота 14 Октомври 2017

2624

Дневен хороскоп - Риби - 14.10.2017 - Необходима е голяма мобилност

Представителите на Риби не са застраховани от ядове през този ден, но по принцип събота е доста благоприятна за реализация на целите. За сигурност относно постиженията може да се облегнете само на бързите и навременни действия в сферата на отговорностите си.

Мобилизирайте се! С действията си внушавате сигурност и спокойствие, нещо, което се отдава на малцина. В сферата, която ви вълнува все по-осезателно ще налагате името си и ще печелите партньорства. Внимавайте и по-малко се доверявайте на онези, които ви ласкаят. Финансови придобивки и други приятни вълнения ще направят вечерта ви особено интересна. Ще имате възможност да се справите с важен финансов проблем, свързан със семейния бюджет. Желателно е да приобщите и близките си. Обсъждайте всички решения с тях, за да не носите отговорност за последствията само вие.

Не бъдете като фурнаджийски лопати. Не правете нещо само, за да се харесате на някой друг. Имате много неща за казване, но внимавайте как точно ще го направите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.