Неделя, 25 Август 2019
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 14 Юни 2018

2093

Дневен хороскоп - Риби - 14.06.2018 - Овладейте нервите

Приключване на финансова или търговска сделка, решаване на битови и семейни въпроси. Рибите ще се активизират за реализиране на целите си, което е добре, но първата крачка, която следва да направите е да възстановите вътрешното си равновесие.

Нервността ви е висока, а това обикновено пречи на съсредоточената работа, и обикновено води до допускане на нежелани грешки. С доброто си настроение ще въздействате на околните и ще насочвате развитията в обща цел. За вас е важно да живеете в спокойствие, само така може да се развивате и да творите пълноценно. Починете си, като потърсите приятни за тялото и душата ви занимания. Новите придобивки ще подсилят усещането ви за значимост. Прекалено сте чувствителни и в състояние да се изнервите от дребни несполуки.

Разпределете времето си така, че да си позволите няколко минути уединение или разходка на вън, когато усетите напрежение. Дихателните упражнения също са доста ефективни за стабилизиране на психиката. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година