Вторник, 23 Юли 2019
Риби

Дневен хороскоп
Събота 14 Юли 2018

1724

Дневен хороскоп - Риби - 14.07.2018 - Напълно успешни

Подчинени на истината, изразявайте становище и позиции, но се въздържайте от конфликти. Шансът на Рибите за реализиране на хубави сделки, за успешно провеждане на преговори и за осъществяване на интересуващи ги контакти е особено силен през този ден.

Безспорен факт е, че мнозина ще стабилизират позициите си, или ще постигнат значителен успех. По-скоро ще стигнете там, където сте тръгнали, защото добронамереността ви е искрена и прозира в действията ви. Мнозина от вас ще открият нов свят пред себе си, в който ще им се отдава да се развиват и да реализират идеите си. Пътуванията ще са интересни и най-често зареждащи с положителни емоции. Рано е да обсъждате перспективните си планове.

Събеседниците ви по-скоро ще започнат да ви разубеждават, отколкото да ви подскажат начин за реализацията им. Отделете време за планиране и организация на седмичната почивка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година