Неделя, 25 Август 2019
Риби

Дневен хороскоп
Събота 14 Април 2018

3417

Дневен хороскоп - Риби - 14.04.2018 - Овладейте силната си нервност

Събота се оказва леко напрегната за мнозина от Рибите. Причините се коренят в липсата на стабилност в службата или бизнеса, и в повечето случаи става дума не за субективни а за обективни проблеми.

Ще продължат за период от два до три месеца. Внимавайте с нервите! Верни на себе си ще се отнесете отговорно към проблемите на близките ви и ще се трудите за решаването им. Устойчиви и силни, внушавате усещане за справедливост и сигурност, от което всеки около вас се нуждае. В личен план ви очакват новости, които ще променят живота ви, правейки го по-приятен и желан. Заемете пасивна позиция и повече наблюдавайте какво се случва около вас, а по-малко се намесвайте.

Може да не забележите важни факти и подробности, за това се въздържайте от важни решения и такива с дългосрочно действие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година