Петък, 9 Декември 2022
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 13 Май 2018

2539

Дневен хороскоп - Риби - 13.05.2018 - Чудесни възможности

Работата през днешния ден ще ви спори, а всичко започнато ще завършите според очакванията ви. Успехът на Рибите в неделя е сигурен, а звездната харакктеристика за деня го определя в три времеви интервала.

В едни случаи става дума за дневна сполука. За други отбелязаният период ще обхване един месец, а за трета група четири години. Стабилизирайте личните си позиции. Твърде възможно е днес да не останете доволни от отношението, което получавате, но ще е добре да се замислите дали не е заслужено. Ако е така, направете необходимото, за да се коригирате навреме. В противен случай рискувате да останете крайно недоволни както от себе си, така и от хората, които ви заобикалят. Намерете начин да се разтоварите вечерта. Физическото и психическото ви състояние са в хармония.

Днес можете да се заемете с дейности, които не са ви твърде приятни. Ще ги отхвърлите бързо, няма да ви отегчат, а и ще разполагате с достатъчно време, за да си организирате някакво развлечение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година