Понеделник, 20 Май 2019
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 13 Юни 2018

2207

Дневен хороскоп - Риби - 13.06.2018 - Неспокоен, но успешен ден

Насърчете доброто в себе си, за да срещате и вие добро по пътя си. За някой от вас подкрепата ще се изрази в намиране на подходящо решение.

В общуването си днес може да срещнете противоречиво настроени към вас хора, но колкото повече емоции и впечатления се получават днес, толкова по-добре. И за Рибите сряда няма да е спокойна. Провокации или проблеми от финансово естество ще предизвикат остри кавги. Бъдете особено внимателни при планирането на деня си днес. Има голяма вероятност в плановете ви да настъпят непредвидени промени и е добре днешните ви ангажименти да не са жизненоважни и спокойно да отложите някой от тях.

А поводът за промените е добър и най-вероятно ще ви зарадва. Приемете с чувство за хумор злостните нападки на някой от околните. Убедителни сте, но и прибързани. Обмисляйте изказванията си и проявете деликатност към събеседниците. Нямате полза от разправии, а още по-малко с личности, от които зависи работата ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година