×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 12 Декември 2018
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 13 Август 2018

1692

Дневен хороскоп - Риби - 13.08.2018 - Концентрирайте се върху целите си

Понеделник никак не е лош за успешната реализация на целите, но изисква по-висока концентрация върху делата, с които ще се заемете.

Завишете и вниманието си към действията на другите, за да станете жертва на измами по финансови въпроси. Очертава се явна подкрепа от влиятелна личност. С чудотворното въздействие на вярата ще отворите нови хоризонти пред себе си. Заредени с енергия, ще работите за усъвършенстване на знанията, на уменията и на духа си. С положителни мисли и чувства ще въздействате и на хората около вас, насищайки атмосферата с повече любов и съзидание.

Талантливи сте и ще имате възможност да го докажете пред широк кръг събеседници. Умението ви да „виждате невидимото“ ще ви спечели привърженици. Въздържайте се от прояви на разточителност, трудно ще „закърпите“ дупките в бюджета си. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година