Петък, 27 Януари 2023
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 12 Март 2018

4283

Дневен хороскоп - Риби - 12.03.2018 - Предстоят решителни действия

Това е ден за решителни действия по въпроси от важно естество. Има една подробност, с която следва да се съобразите. Ако въпросните цели са от всекидневен тип, следва да се пазите от ударите на противници.

Ако обаче преследвате по-значителни нива, задължително си осигурите помощ. Присъствието ви респектира и кара мнозина да се съобразяват с вас. Съобразявайки се с общото настроение днес, по-лесно ще постигате целите си. Внимавайте на пътя и при работа на открито. Атмосферата в семейството ще ви провокира към размисъл дали не грешите, като предлагате помощта си във всяка ситуация. Останете у дома с близките си.

Обърнете внимание на тревогите им. Ще установите, че се паникьосват много повече от необходимото и дори само няколко ваши думи са в състояние да ги успокоят. След намесата ви обстановката ще е много по-ведра. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-