Понеделник, 14 Юни 2021
Риби

Дневен хороскоп
Събота 12 Май 2018

2134

Дневен хороскоп - Риби - 12.05.2018 - Делова реализация

Бъдете прозорливи, през днешния ден могат да се проявят последствията от стари грешки, но с тях и възможността те да бъдат поправени.

Добри възможности,, гарантиращи чудесна реализация на целите в материалната сфера и на професионалните задачи за събота. По-специфично ще е развитието на финансовите дела. Тук действат противоположни фактори. От една страна подпомагат успеха, но от друга го блокират. Ще останете верни на себе си и няма да пренебрегнете нуждите на близките си. Напротив, ще се погрижите да не им липсва нищо и сами ще поемете отговорностите им. С присъствието си внасяте ред сред хаоса и създавате атмосфера, позволяваща на всеки да се чувства добре.

Помислете и за себе си, не си отказвайте малките удоволствия, а защо не и по-големите. Действайте с равномерно темпо. Прегледайте финансовото си състояние и се въздържайте от извънредни разходи. Отделете време за интелектуалните си и културни нужди. Посещение на концерт, театър или изложба ще стабилизира психиката ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година