Вторник, 22 Юни 2021
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 12 Юли 2018

2116

Дневен хороскоп - Риби - 12.07.2018 - Паричен успех

Контролирайте желанията си и бъдете внимателни в общуванията си, като ограничите деловата си активност. Характеристиката на вашият четвъртък не се различава съществено от тази на Водолеите.

Очертават се добри възможности за успешни контакти и за парични печалби, а за мнозина от Рибите предстоят промени, които ще премахнат много пречки от пътя ви, поставяни умишлено на пътя ви. Удовлетворени сте от постигнатото, а и делата ви се развиват в много благоприятна насока. Ваш близък постига важен успех и това допълнително ви стимулира. Привечер може да присъствате на интересно събитие. Финансовото ви състояние осезаемо се подобрява.

Проблем, който ви занимава от известно време получава своето разрешение и без ваша намеса. Непредвидено може да ви съкратят сроковете на някои дейности. Овладейте се и действайте с равномерно темпо независимо от всеобщата паника. По-важно е да не допуснете грешки, които ще се отразят негативно на авторитета ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година