Понеделник, 22 Април 2019
Риби

Дневен хороскоп
Четвъртък 12 Юли 2018

1843

Дневен хороскоп - Риби - 12.07.2018 - Паричен успех

Контролирайте желанията си и бъдете внимателни в общуванията си, като ограничите деловата си активност. Характеристиката на вашият четвъртък не се различава съществено от тази на Водолеите.

Очертават се добри възможности за успешни контакти и за парични печалби, а за мнозина от Рибите предстоят промени, които ще премахнат много пречки от пътя ви, поставяни умишлено на пътя ви. Удовлетворени сте от постигнатото, а и делата ви се развиват в много благоприятна насока. Ваш близък постига важен успех и това допълнително ви стимулира. Привечер може да присъствате на интересно събитие. Финансовото ви състояние осезаемо се подобрява.

Проблем, който ви занимава от известно време получава своето разрешение и без ваша намеса. Непредвидено може да ви съкратят сроковете на някои дейности. Овладейте се и действайте с равномерно темпо независимо от всеобщата паника. По-важно е да не допуснете грешки, които ще се отразят негативно на авторитета ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година