Вторник, 5 Декември 2023
Риби

Дневен хороскоп
Понеделник 11 Юни 2018

2141

Дневен хороскоп - Риби - 11.06.2018 - Съобразявайте се с условията

Днес се заемете с онези задачи, с които бихте се справили най-бързо и без разход на средства. Преобладаващата част от Рибите са високо енергични и крайно решителни за постигане на деловите и материалните си цели.

Дотук добре, но у мнозина е подчертана настройката да сполучат на всяка цена, което тласка към хитруване и нечестност, а оттук следва много острота и кавги. Имате чудесни приятели и най-вече благодарение на тях днешният ден ще се превърне в един от най-приятните ви през седмицата. Не се колебайте какво да изберете. Забавлявайте се, предстои ви натоварена седмица. Организирайте си пътуване към непозната местност с културно или историческо значение.

Съчетайте полезното с приятното, разходката с получаване на допълнителни познания. Избягвайте контактите с нови хора и не се занимавайте с магии, заклинания и други подобни въздействия. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!