Петък, 24 Септември 2021
Риби

Дневен хороскоп
Сряда 11 Юли 2018

2079

Дневен хороскоп - Риби - 11.07.2018 - Тъгувате

Служебните проекти, върху които работите, ще оказват влияние върху обществената нагласа и социалния ви живот. Доброто настроение ще липсва за Рибите през този ден.

Причините често са домашни, но за някои се очертават и проблеми с деловите партньори, тези от бизнеса или от административно ниво. Сега е много важно да съсредоточите вниманието си върху акуратните взаимоотношения. При други от зодията се наблюдава психически срив поради лични проблеми. С повече усилия ще стигнете там, където сте тръгнали. Романтичен флирт с човек, когото харесвате ще прерасне в сърдечна връзка. Тя ще ви вдъхнови и даде импулс за нови изяви. Постепенно животът ви навлиза в нов, по-зрял етап, с повече проявления и реализации в различни посоки.

Ще имате възможност да стартирате промени, които от известно време обмисляте. Експериментирайте, но не прекалявайте и не очаквайте прекалено бързи резултати. Близките може да не приемат безусловно всички ваши предложения, дайте им възможност да се аргументират. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година