Понеделник, 11 Декември 2023
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 11 Февруари 2018

3861

Дневен хороскоп - Риби - 11.02.2018 - Необходимо е повече търпение

В творческите ви планове и идеи ще имате мотивация и сили да ги приключите в срок и по начин, който ще ви носи удовлетворение. Нервен ден с много добри възможности да реализирате делова цел, включително и нещо ново, но за някои от стремежите ви се очертават и изразителни пречки от различно естество.

За момента е важно да не прибързвате, защото ще допуснете грешки, а това може да предизвика проблеми. Не пренебрегвайте човека, от когото сте зависими в една или друга степен. Способностите ви са безспорни, но никой не е незаменим, помислете за това. Животът ще продължи, независимо от вашето решение, но трудно бихте възстановили разрушените мостовете след себе си. Дайте път на доброто, което носите в сърцето си. Ще се изпълни някакво ваше желание, свързано с материална придобивка. Може да закупите или да ви подарят вещ, която от доста време си харесвате, но не можете да си позволите.

Приемете го като компенсация за някои лични неприятности. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!