Събота, 9 Декември 2023
Риби

Дневен хороскоп
Неделя 10 Юни 2018

2068

Дневен хороскоп - Риби - 10.06.2018 - Кавги и неприятности

Ще се предпазите от суета и конфликтно настроени хора от обкръжението си, ако сте търпеливи и предпазливи в действията си. И за Рибите този ден е мъчителен. Неприятностите засягат няколко сфери.

За едни от знака проблемите са лични – здравословни или любовни. Други ще имат мощен сблъсък в бизнеса или службата с някого, който ще предизвика допълнителни проблеми. Трудно ще разрешите противоречията. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на добрите си намерения, като се дистанцирате от използвачите. Новости от личен характер ще ви зарадват, перспективите стават все по-обозрими и това ви изпълва с добри очаквания.

Давате си сметка за работата, която предстои, но тя не предизвиква тревоги у вас, напротив. Подготвени сте. Използвайте свободното си време за спортни или интелектуални занимания. Ще се запознаете с нови хора, които ще ви впечатлят с начина си на мислене. Не приемайте новата информация „на доверие“, всеки си има своята гледна точка. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!