Вторник, 18 Февруари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Вторник 10 Април 2018

3729

Дневен хороскоп - Риби - 10.04.2018 - Важен ден

Организирайте работата си, за да се възползвате максимално от благоприятната енергетика и да отхвърлите повече задачи. Рибите трябва да са изключително внимателни през този ден!

Служебната ситуацията нестабилна поради наличието на конфликти и може да се развие още по-неблагоприятна, въпреки че добри възможности не липсват. Влиятелна личност може да блокира реализацията ви. Внимавайте! Чувствате се уморени и неразбрани. Душевното ви равновесие е нарушено от поведението на човек, на когото много държите. Проявете великодушие и не позволявайте временното ви неразположение да пречи на взаимоотношенията ви.

Доста сте енергични, но ви е трудно да решите с какво да се захванете, за да изразходвате силите си. Каквото и да изберете, правете го сами. Общуването с когото и да било може да създаде напрежение. Вечерта си дайте почивка и се погрижете за себе си. Отдайте се на приятни занимания. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година