Събота, 4 Април 2020
Риби

Дневен хороскоп
Петък 01 Ноември 2019

1542

Дневен хороскоп - Риби - 01.11.2019 - Избягвайте разправиите

Като съдбовно влияние, петък е благоприятен за успеха ви, но картината на сполуката едва ли ще изглежда в завършен вид, ако се конфронтирате с хората около вас.

Ще последват остри разправии, които ще завършат със скандал, а последният едва ли ще ви ползва. Денят е чудесен за преговори. С тиха нежност в душата си ще търсите обяснения и причини за ново създала се ситуация. Безспорно заслуга за нея имате и вие, но, ако сте неудовлетворени, не съдете другите. Волята ви да бъдете сред победителите ви ще ви направи по-твърди и успяващи. Бъдете толерантни към слабите и не им причинявайте излишни страдания.

 Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година