Четвъртък, 27 Февруари 2020
Риби

Дневен хороскоп
Петък 01 Април 2016

1586

Потиснати

Мнозина от представителите на Риби са потиснати от лични тегоби и проблеми, които им действат доста разколебаващо. Психиката ви в момента е лабилна и ако се наложи да вземете решение по важен въпрос не е сигурно, че ще успеете. Наложително е да се освободите от затормозяващите ви мисли и да се стабилизирате. Колкото и да се чувствате отегчени от нечие присъствие или друго нежелано развитие, потиснете раздразнителността си. Придобивки от различен характер - материални, лични, духовни ще зарадват много от вас. Предстоят ви промени, подготвящи ви за нови събития в живота.

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а това ще ви накара да развъртите отдавна забравени телефони. Склонността ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила Съдбата за вас в личен и интимен план. Прочетете още сега вашия личен любовен хороскоп според датата на раждане. Разберете тайните на зодиака още сега.

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден в 18:00 часа ние ще публикуваме хороскопа за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него!


Годишен хороскоп за 2020-та година