Четвъртък, 9 Април 2020
Рак

Дневен хороскоп
Понеделник 09 Март 2020

1439

Дневен хороскоп - Рак - 09.03.2020 - Напрежението е повишено

През този ден Раците ще имат възможности за успех в деловия сектор, но мнозина едва ли ще се възползват в пълнота от тях. В службата възниква напрежение, изопачаване на истината и агресивни нападки. Тази ситуация ще ви разгневи и ще ви тласне към кавги. Проблематични контакти.

Налице са всички предпоставки, за да прекарате един активен делови ден. Заемате се с ангажименти, които не ви натоварват и се справяте чудесно. Ще споделите нещо, което ви вълнува с близък човек, надявайки се на съвет. Добре ще е, ако обърнете повече внимание на здравето си. Пазете се от двулични хора, които се преструват на ваши приятели. Добре е да се отървете от безполезни и безперспективни връзки. Днес е подходящ ден за творчество, философски размисли, духовни практики. Вечерта е време е да отдадете почит на домакинските дела и грижи. Прекарайте време със семейството, поканете гости, направете подобрения в дома си.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година