Четвъртък, 17 Юни 2021
Рак

Дневен хороскоп
Вторник 08 Май 2018

2383

Дневен хороскоп - Рак - 08.05.2018 - Безусловен успех

Служебните задачи ще ви натоварят с повече отговорности и повишени изисквания. Негативите на деня могат да провокират непредсказуеми развития, които се отразяват на настроението и мислите ви.

Вторник е особено ползотворен за реализация на вашите лични и делови цели, а акцентираният момент през деня е подкрепата от високостоящи личности, чрез която ще решите твърде важен за вас въпрос. Очакваните бързи резултати ще ги постигнете много трудно. Не сте достатъчно отдадени на работата си и това до голяма степен се дължи на емоционалната ви нестабилност. Възможно е днес да срещнете човек, с когото са ви свързвали дълбоки чувства, но по стечение на обстоятелствата сте се разминали. Момента отново е подходящ.

Ще ви потърсят за изпълнение на старо обещание, за което може би сте забравили. Ще попаднете в доста неприятна ситуация. Ще ви е трудно да спазите думата си, но ще ви е трудно и да намерите убедително оправдание. Помислете дали няма начин да компенсирате пропуска си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година