Вторник, 17 Септември 2019
Рак

Дневен хороскоп
Вторник 08 Май 2018

2259

Дневен хороскоп - Рак - 08.05.2018 - Безусловен успех

Служебните задачи ще ви натоварят с повече отговорности и повишени изисквания. Негативите на деня могат да провокират непредсказуеми развития, които се отразяват на настроението и мислите ви.

Вторник е особено ползотворен за реализация на вашите лични и делови цели, а акцентираният момент през деня е подкрепата от високостоящи личности, чрез която ще решите твърде важен за вас въпрос. Очакваните бързи резултати ще ги постигнете много трудно. Не сте достатъчно отдадени на работата си и това до голяма степен се дължи на емоционалната ви нестабилност. Възможно е днес да срещнете човек, с когото са ви свързвали дълбоки чувства, но по стечение на обстоятелствата сте се разминали. Момента отново е подходящ.

Ще ви потърсят за изпълнение на старо обещание, за което може би сте забравили. Ще попаднете в доста неприятна ситуация. Ще ви е трудно да спазите думата си, но ще ви е трудно и да намерите убедително оправдание. Помислете дали няма начин да компенсирате пропуска си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година