Вторник, 3 Август 2021
Рак

Дневен хороскоп
Вторник 06 Март 2018

4277

Дневен хороскоп - Рак - 06.03.2018 - Бъдете настойчиви докрай

Овладяното ви присъствие и добра мотивация при преговори и във всяко друго проявление сега ще ви осигури финансова и морална подкрепа, стига да сте конкретни и делови.

Много силен ден за реализация на целите, през който изискването към вас е само едно – активност! Една негативна тенденция, предразполагаща към отпускане си проправя път, а ако допуснете да ви овладее, ще направите голяма грешка, защото въздействието ѝ ще се разпространи върху следващите дни. Предстояща среща ще ускори развитието на ваша идея и скоро ще пристъпите към реализацията ѝ. Подкрепата, от която се нуждаете ще дойде от място, за което не сте и мечтали. Съдбата ще се погрижи да не ви липсва нищо от уюта, който харесвате и желаете да имате.

Нови придобивки. Ще си навлечете неприятности, ако забравите за обещание, което сте дали преди време. Развийте деня с преглеждане на изостаналите задачи и преценете до колко резултатите са свързани с други участници. Съобразявайте се с предпочитанията на членовете на семейството. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година