Четвъртък, 28 Септември 2023
Рак

Дневен хороскоп
Неделя 06 Май 2018

1954

Дневен хороскоп - Рак - 06.05.2018 - Доверете са на интуицията си

Обстоятелствата за преобладаващата част от Раците са твърде деликатни днес. Шансът ви за сполука е изразителен, но едновременно с него е налице и тенденция за неприятни ситуации, които може да предизвикат тъкмо обратното.

Вашият верен съветник в настоящия момент е интуицията. Покажете доброто си възпитание в общуванията и ще спечелите на своя страна онези, чиято предубеденост е била пречка пред вас. Професионализмът ви ще се прояви и със задълбочените си познания в сферата, в която работите, ще напредвате по-бързо, отколкото предполагате. Ще има какво да ви заинтригува и в интимния ви живот. Не са изключени неприятни контакти с представители на изпълнителната власт.

Постарайте се да избегнете конфликта. Близките няма да проявят особен интерес към душевните ви терзания. Не им се сърдете, всеки има своите проблеми. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!