Четвъртък, 9 Април 2020
Рак

Дневен хороскоп
Четвъртък 05 Декември 2019

1592

Дневен хороскоп - Рак - 05.12.2019 - Здравословни несгоди

Повтарящите се от миналото ситуации ви подканят да се освободите от ненужен товар, за да отворите място за нови сили и цели. 

Магията на днешния ден ще ускори и улесни реализацията на новите ви планове и начинания. Събота няма да особено приятна за мнозина от Раците поради възникнал здравословен дисбаланс. Възможно е днес да не е най-успешният ви ден. Наложително е да предприемете активни действия за да излезете с достойнство от възникнала конфликтна ситуация. Проявете присъщото ви въображение и изберете най-добрия вариант за действие.

Доверете се на интуицията си. Тя няма да ви подведе. Ще получите интересни оферти, които ще ви дадат надежда за бъдещето. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година