Вторник, 16 Април 2024
Рак

Дневен хороскоп
Неделя 04 Февруари 2018

4607

Дневен хороскоп - Рак - 04.02.2018 - Необходимо е търпение

През този ден липсата на търпение и последователност е явление, видимо за голяма част от Раците. Ако действате в този стил напрежението ще е голямо, и въпреки много добрите възможности за безупречни постижения, провалът не е изключен.

Действайте усърдно и бъдете търпеливи. Ще погледнете по нов начин на отминало събитие или жест, които ще променят отношението ви към някого или нещо и с нова нагласа ще продължите напред. Процесите ще са съпроводени с повече емоции и без да изпадате в крайности, ще се отърсите от остарелите си разбирания. Срещи с хора, на които дължите внимание и уважение, покажете им го. Активни сте и ще направите много повече, отколкото сте си определили предварително. Ще съумеете да покажете най-добрите си страни и ще получите висока оценка за действията си.

Контактите ще са интензивни, така че изобщо няма да скучаете. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!