Вторник, 16 Април 2024
Рак

Дневен хороскоп
Сряда 04 Април 2018

3837

Дневен хороскоп - Рак - 04.04.2018 - Решителни действия

През този ден Раците ще действат решително, а някои от вас ще демонстрират такава категоричност, че не е изключено, при изясняване на взаимоотношенията с някого, последните окончателно да се разрушат.

За други от зодията са характерни действия, чиито ефект ще е обратен ефект. Ще бъдете амбицирани да доведете свой проект до успешен край. Колегите ще са впечатлени от усърдието ви и ще ви съдействат. Споделете вълненията си в семейството, там е вашият сигурен пристан. Доверието, което сте изградили в отношенията с партньора ви е достойно за уважение. От миналото си имате въпросителни, на които все още не сте открили отговора им.

Отстоявайте мнението си, но не на всяка цена. Привличате вниманието и ще има оценки за работата ви, така че постарайте се да създадете благоприятно впечатление. Контактите ще са интензивни и полезни. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!