Петък, 3 Април 2020
Рак

Дневен хороскоп
Понеделник 30 Май 2016

1595

Дневен хороскоп - Рак - 30.05.2016 - Не влизайте в противоречия

Границата между сполуката и провала е почти незабележима и може лесно да я прескочите ако не сте достатъчно сдържани. Понеделник е носител на хубав шанс за успех и ако не влизате в противоречия със заобикалящите ви ще имате възможността да реализирате стремежите си. Няма да ви липсва настроение и ведро ще пристъпите към реализиране на намеренията си днес. Възможно е напрежението около вас да се засили и е добре да отсявате значимото от маловажното. Въздържайте се от гневни изблици, не си помагате, а и губите от силата си. Съсредоточете върху непосредствените си занимания.

Ако чувствате вина във връзка със скорошни събития, днес е подходящия момент да се извините. Ще видите колко ще ви олекне на душата. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия годишен хороскоп според датата на раждане. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година