Четвъртък, 5 Август 2021
Рак

Дневен хороскоп
Четвъртък 28 Септември 2017

3752

Дневен хороскоп - Рак - 28.09.2017 - Делова сполука

Благоприятен ден за реализиране на делови цели и за постигане на парични печалби, но труден за преговори и за осъществяване на сделки. С голяма настойчивост трябва да владеете нервите си, за да не последват вреди поради невъздържаност.

Денят е много добър за партньорско взаимодействие. На работното място ще се съобразите с обстоятелствата и околните, и ще подчините действията си на общите решения. Направите ли го, уменията и амбициите ви ще се толерират и по-бързо ще постигате целите си, спестявайки си много разочарования. На преден план ще излязат грижи за близките или необходимост да се занимаете с битовото устройство на дома си. Подходящо време за започване на ремонт, подновяване на стара техника, грижи за дома и градината. Покрай всичко останало ще успеете да осъществите среща с приятел, която от доста време отлагате.

Ще ви се отрази зареждащо. Занимавайте с онова, което наистина ви носи радост. Хубаво е ако можете днес да посетите някое свято място или поне да запалите свещ в близката църква, просто за мир и благоденствие. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година