Сряда, 6 Декември 2023
Рак

Дневен хороскоп
Четвъртък 28 Юни 2018

2186

Дневен хороскоп - Рак - 28.06.2018 - Внимавайте!

Изпълнени с любов, светлина и добра енергия, ще получите импулс към равносметка, покаяние и опрощаване, от което трябва да се възползвате. Раците следва да са много внимателни през този ден.

Позитивните показатели за развитието на деня са силни, но и негативните не им отстъпват, а акцентът на последните пада върху коварството,което обикновено е предшествано от измами, заслепяващи ви под формата на чудесни оферти. Влагайки старанието си по важен за вас проект, не позволявайте на стреса да ви владее. Ще се справите и без да е нужно да изпадате в паника, възможностите ви са реални, както и желанието да успеете. Времето е подходящо за духовни прозрения, въздържане от всичко прекомерно, а също и за почивка.

Ще сте изключително ангажирани, но вас работата не ви плаши. Ще трябва да се заемете и с някои дейности, свързани с домашната обстановка. За тях, обаче, е желателно да потърсите и мнението на близките, заедно ще се справите по-добре. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!