Четвъртък, 30 Ноември 2023
Рак

Дневен хороскоп
Събота 24 Март 2018

3481

Дневен хороскоп - Рак - 24.03.2018 - Овладейте нервността

Обмисляйте и синхронизирайте действията с партньорите си, бъдете честни и ще постигате целите си. В реализацията на цели от лично естество, Раците ще действат умело и практично, което ще им осигури желания успех.

Така би трябвало да бъде и за деловите ви цели, но тук се забелязва отклонение от сполучливия стил. Много ще ви пречи повишената нервност. Овладеете ли я ще успеете. Общуването, ако е с непознати, може да ви създаде напрежение, поради различията в намеренията. За това бъдете по-тихи от обикновено и не говорете неща, които можете и да премълчите. По този начин ще си спестите неприятности. Правете неща, които считате за правилни, дори ако се касае за нещо дребно.

Непредвидено може да се наложи да предприемете кратко пътуване при това след обед. Тръгвайте без опасения. Може да го съчетаете с почивния ден, ако става дума за непознато място. Ще е свързано с нови впечатления. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!