Понеделник, 11 Декември 2023
Рак

Дневен хороскоп
Неделя 24 Юни 2018

2402

Дневен хороскоп - Рак - 24.06.2018 - Внимавайте за измами

Денят е натоверен с негативизъм, за това е препоръчително да пазите силите си и по-малко да се нервирате. Неделя ще е трудна за осъществяване на желаните цели.

По-точно става въпрос за проблеми с партньори или съдружници, които ще се опитат да ви надхитрят в момента, когато дейността ви следва да се реализира под формата на паричен еквивалент. Владеете ли ситуацията – няма да се случи. С разумни и последователни действия ще защитите позициите си и ще привлечете на своя страна хора, с подобни на вашите интереси. С някои от тях са възможни съдружия. Бъдете внимателни и усмихнати. Финансите, с които разполагате, може да не ви стигнат за всичко, което замисляте, но при желание ще се намери и подкрепа.

Ще ви възложат нещо сложно. Не е задължително да е на работното място, може да е и у дома. Не се отказвайте. Вярвайте в собствените си способности и непременно ще се справите. По-добре е да откажете, ако ви канят за участие в някакво публично мероприятие. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!