×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 23 Февруари 2018
Рак

Дневен хороскоп
Сряда 24 Януари 2018

2780

Дневен хороскоп - Рак - 24.01.2018 - Не се вкарвайте в конфликти

Тази сряда може да се окаже леко напрегната за Раците. Ще се опитат да ви провокират, като идеята е да ви извадят от релси. Не допускайте това да се случи, за да не си навредите несъзнателно, като изкажете на глас мнение, което е добре да пазите само за себе си.

В същото време подтиква към размисъл, себе оценка и покаяние. Анализирайте действията си и ще намерите правилните решения. Служебната ви заетост и трудностите на деня ще поставят на изпитание психическата ви устойчивост и добро поведение. Преодолявате обзелата ви инерция и отново навлизате в желания ритъм. Постепенно наваксвате пропуснатото в последните дни и успешно се подготвяте за важно изпитание. Не пропускайте да поздравите ваш приятел за личния му празник. Мисълта ви днес е особено продуктивна и с лекота намирате разрешение на проблем, който отдавна ви занимава.

Има дни, в които човек се чувства така, сякаш „ръцете му пречат“. Днес ще се случи нещо подобно на малка част от вас, но не си заслужава да се изнервяте излишно. Намалете темпото, дайте си сметка за причините и помислете дали не ви се предоставя подходяща възможност да се поучите от грешките си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.