Петък, 19 Април 2024
Рак

Дневен хороскоп
Четвъртък 22 Март 2018

3626

Дневен хороскоп - Рак - 22.03.2018 - Хубави постижения

Екипните занимания през днешния ден ще ви носят успехи и удовлетворение. Доста хубав ден за реализация на лични цели и за делови контакти. Очертават се и някои неприятности за практически ангажираните с професионални дела поради несъгласия и кавги с колеги.

Пазете се от коварни противници и работете по-ентусиазирано. Денят е благодатен и за преговори. Бъдете предпазливи във всяка своя дума и действие. За да не си създадете допълнителни проблеми, по-малко говорете. Ако се окаже, че неволно сте обидили някого на мига му се извинете. Заредете се с търпение и овладейте нервите си. Опитайте се да синхронизирате собствените си желания с тези на партньора си за да се радвате на споделени чувства.

Ако сте в благоприятна позиция сте и в добро настроение. Ще получите съдействието, което ви е необходимо. Преценявайте критично източниците си на информация, част от тях ще са ненадеждни и може да ви подтикнат към неразумни решения. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!