Понеделник, 15 Април 2024
Рак

Дневен хороскоп
Петък 20 Юли 2018

2094

Дневен хороскоп - Рак - 20.07.2018 - Не се отпускайте

Бъдете внимателни, развитията могат да оказват негативно въздействие върху намеренията и действията ви. Негативни влияния нападат Раците и засилват нагласата им към отпускане, а в настоящия момент – особено в делово отношение, това е много вредно, защото обстоятелствата са твърде нестабилни и ще последва застой.

Петък е противопоказен за разрешаване на финансови проблеми. Може би се колебаете дали да предприемете ново начинание или пък каква е ползата да продължите вече започнато. Със сигурност имате достатъчно аргументи в подкрепа и на двете възможности, но имайте предвид, че днешния ден не е подходящ за взимане на генерални решения. Изчакайте известно време и ако ви е възможно не мислете по въпроса. Съвсем скоро от само себе си, без излишни терзания ще изберете най-доброто за вас. Няма да можете да повлияете върху решенията на околните, така че не се и опитвайте.

Опитайте се да действате рационално и търсете начин да извличате от събитията максимална полза за себе си. Дръжте се мило с близките, независимо че те може да не са в настроение. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!