Събота, 20 Април 2024
Рак

Дневен хороскоп
Понеделник 20 Август 2018

1860

Дневен хороскоп - Рак - 20.08.2018 - Избягвайте противоречията

Твърде ползотворен ден, който ще ви зарадва със значителни постижения ако работите в съдружие, сдържани сте и избягвате противоречията.

В противен случай ще възникнат остри противоречия, напрежението ще ескалира, а овладяването на ситуацията ще се окаже почти невъзможно. Повечето от вас прекарват този ден в забавления, заобиколени от близки приятели. Ще успеете да се разтоварите истински, което ще ви се отрази чудесно. Не роптайте ако ви се наложи да свършите някаква работа, все пак ще останете доволни от резултата. Получавате интересно предложение от човек, с когото ви предстои да работите заедно.

За малка част от вас нещата може да тръгнат „наопаки“ и да станете раздразнителни. Близките едва ли ще проявят солидарност към лошото ви настроение, а опитите ви да развалите и тяхното най-вероятно ще ви постави в изолация. Приемете го като време за размисъл и възстановяване на равновесието. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!