Събота, 21 Септември 2019
Рак

Дневен хороскоп
Понеделник 20 Август 2018

1577

Дневен хороскоп - Рак - 20.08.2018 - Избягвайте противоречията

Твърде ползотворен ден, който ще ви зарадва със значителни постижения ако работите в съдружие, сдържани сте и избягвате противоречията.

В противен случай ще възникнат остри противоречия, напрежението ще ескалира, а овладяването на ситуацията ще се окаже почти невъзможно. Повечето от вас прекарват този ден в забавления, заобиколени от близки приятели. Ще успеете да се разтоварите истински, което ще ви се отрази чудесно. Не роптайте ако ви се наложи да свършите някаква работа, все пак ще останете доволни от резултата. Получавате интересно предложение от човек, с когото ви предстои да работите заедно.

За малка част от вас нещата може да тръгнат „наопаки“ и да станете раздразнителни. Близките едва ли ще проявят солидарност към лошото ви настроение, а опитите ви да развалите и тяхното най-вероятно ще ви постави в изолация. Приемете го като време за размисъл и възстановяване на равновесието. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година