Понеделник, 24 Юни 2024
Рак

Дневен хороскоп
Събота 02 Декември 2017

3451

Дневен хороскоп - Рак - 02.12.2017 - Не влизайте в разправии

Вие разполагате с много добри възможности за успешна реализация на делови и материални цели, но не е без значение фактът, че и количеството на враговете ви никак не е малко.

Избягвайте противоречията! Възникнат ли такива, успехът е съмнителен. Ще ви попречи човек притежаващ власт. Ще имате възможност да участвате в някакъв семинар или конференция извън селището на постоянното си местоживеене. Не се отказвайте, ще се окаже полезно за бизнеса или професионалния ви статус. Ще ви помогне да подредите целите и приоритетите си. На този етап е по-добре да не обсъждате новостите с другите. Вечерта имате възможност да се посветите на любимите си занимания днес, без да се съобразявате с претенциите на околните.

Не губете време, забавлявайте се. Не се колебайте да рискувате. Имате невероятен късмет. Ваш приятел може да ви подскаже интересна идея, която да ви завладее. Прибързаността няма да ви помогне. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Рак, както и подходящите решения за гривна!