Вторник, 23 Юли 2019
Рак

Дневен хороскоп
Неделя 19 Август 2018

1452

Дневен хороскоп - Рак - 19.08.2018 - Успехи и нервност

Успешни пътувания, финансова сполука и ярки възможности за поемане на допълнителни делови отговорности, а при някои шанс за нова работа.

Такава е положителната страна на неделя, а отрицателната засяга душевното ви състояние. Нервността ви е ясна за всички. Необходимо е да се владеете. Очаква ви наситен ден днес, но при условие, че не обръщате внимание на дребни неща и не хабите излишна енергия в разправии. Имате възможност да подредите нещо, което отдавна ви очаква. Посъветвайте се в мнението на хората около вас и бъдете сигурни, че те ще ви подкрепят в начинанията ви.

Среща с приятни хора ще ви разнообрази днес без да сте очаквали. Проявите на мнителност и съмнения няма да направят нищо друго, освен да навредят на отношенията с близките и да „обтегнат“ нервите ви. Защо се опитвате да правите нещата по „трудния“ начин вместо да изберете лесния? Не принуждавайте близките си да заменят своите принципи с вашите. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година